Grafički dizajn i štampa

Usluga štampe – fleksibilno i brzo – u cijeloj BiH

Naš posvećeni tim grafičkih dizajenra i print operatera pretvoriti će vaše ideje u prekrasne štampane materijale koristeći najnovije tehnike, mašina i alate dostupne na tržištu.

Trebate li uslugu štampe u BiH – ne tražite dalje, pošaljite nam upit na print@mbe.ba ili kontaktirajte najbliži MBE Centar.

Digitalna štampa ili offset štampa, veliki ili sasvim mali format, štampa na papir, foliju, platno, ploče ili ceradu – nema problema. Svaki od MBE centara ima određeni dio kapaciteta za štampu unutar samog prostora centra. Ukoliko su vaši zahtjevi za štampom takvog karaktera ili količina da ne mogu biti odrađeni lokalno, MBE Centar će vaš upit proslijediti u naš MBE Print Centar, gdje posjedujemo daleko više uređaja za print svih formata, velikih kapaciteta ili ispisa na različite materijale.

Vaš zahtjev za štampom bit će odrađen u najkraćem roku te će finalni proizvod biti upućen ili direktno vama ili na adresu lokalnog MBE Centra, koji će organizirati dostavu ili vas pozvati na prikup.

MBE Print Centar je svojevrsni one-stop-shop print shop u kojem posjedujemo različite printere te možemo obraditi daleko veći broj i daleko kompleksnije zahtjeve za ispisom. U MBE Print Centru rade naši najbolji print operateri koji su posebno obučeni kako bi izvukli maksimum iz opreme koju posjedujemo i pružili vam vrhunsku uslugu štampe. Naši Konica Minolta produkcijski printeri sa različitim finišerima izraditi će vaše kataloge, postere ili letke. Naši Mimaki UV roll to roll printeri osigurati će pouzdan i trajan ispis velikih formata – bilo da se radi o roll up bannerima (popularnim pingvinima), naljepnicama za vaše izloge ili velikim posterima. Sve možemo dodatno obraditi, po vašim idejama i željama, bilo da se radi o nekim posebnim tehnikama ili jednostavnom laminiranju. U MBE Print Centru printat ćemo sve što poželite i na sve tvrde podloge – izrezati na mjere i poslati na vašu adresu. Sve što trebate je poslati upit na print@mbe.ba ili se javiti u najbliži MBE Centar.

MBE Print Centar

Usluge tiska koje pruža MBE Centar odlično se kombiniraju s ostalim MBE uslugama. MBE vam može štampati deklaracije, nalijepiti ih na proizvode, pakirati u originalne transportne kutije ili izraditi nove s vašim podacima i logom i sve poslati vašem kupcu. Zašto imati posebnog dobavljača za štampu – print, posebnog dobavljača za kutije, organizirati radnike za povremeno lijepljenje deklaracija i pakiranje te dogovarati s prijevoznikom dostavu? Za sve to treba vam najmanje jedna dedicirana osoba, a često niti manji tim neće biti dovoljan. MBE sve to, i još mnogo više, može odraditi na jednom mjestu – za vas!

Grafički dizajn – brzo i kvalitetno – u MBE centrima u BiH

Grafički dizajn je disciplina dizajna koja se bavi kreiranjem štampanih rješenja koja uključuju kombinacije slike i teksta. Vaše ideje pretvaramo u efikasna rješenja koja možete aplicirati štampom na razne materijale. Danas grafički dizajn primjenjujemo ne samo u štampi, već i pri komunikaciji digitalnim medijem – internetom, društvenim mrežama, televiziji itd. Vizualni identitet se kreira pažljivim planiranjem te koordiniranim i profesionalnim djelovanjem pri dizajniranju određenih elemenata koje koristite u vizualnim prezentacijama vaše frime, a sve usklađeno s marketinškim konceptom. MBE može za vas kreirati vizualni identitet, knjigu grafičkih standarda i primjeniti to na sve tipove medija.

Vanjsko oglašavanje – “ključ u ruke” – bez puno komplikacija

Vanjsko oglašavanje je sve popularnije. Bilo da se radi o kompletnom rješenju velikih display reklama, svjetlećih natpisnih ploča ili zahtjevnih 3D reklama s unutarnjim osvjetljenjem – od ideje, preko dizajna, izrade i montaže na lokaciju – sve to možete povjeriti MBE ekipi. Vanjsko oglašavanje bitna je odrednica kojom kupci prepoznaju i pronalaze vas i vaše usluge, stoga isto mora biti pomno planirano i vrhunski izvedeno. Pošaljite nam upit za sve vaše potrebe vanjskog oglašavanja na print@mbe.ba

Za više pitanja obratite se na

Copy link
Powered by Social Snap