MBE Centri su mjesto u kojem možete doći s vašom idejom i mi ćemo kreirati posebnu uslugu za vas.

MBE sistem je povezan s mrežom provjerenih poslovnih partnera iz raznih djelatnosti, kako bi vam omogućio što više usluga na jednom mjestu.

Odlučili ste se što pokloniti poslovnim partnerima za godišnjicu vaše firme, ali nemate vremena za nabavu, izradu personaliziranih zahvalnica, dosadno pakiranje i slanje? Dođite nam sa idejom, mi ćemo odraditi ostalo!

Imate apartmane koje iznajmljujete turistima u blizini MBE centra? Želite im ponuditi uslugu čuvanja kofera, kad se odjave i požele prošetati gradom? MBE Centar će primiti njihove kofere na čuvanje!

MBE Centri su mjesto u kojem možete doći s vašom idejom i mi ćemo kreirati posebnu uslugu za vas.

U MBE Centru nudimo i usluge video produkcije. Naš tim profesionalnih snimatelja i montažera, snimiti će i montirati vaš korporativni video, izraditi video klip za društvene mreže ili snimiti kompletnu emisiju u studiju.

Organizirate događanje, simpozij ili konferenciju?

Želite to prenositi internetom, kako bi što više ljudi moglo pratiti? Možda trebate i snimanje cijelog događanja? MBE vam može osigurati pouzdani video streaming i po završetku događanja isporučiti uređen video materijal. Kamere, snimatelji, mix pult, ton, rasvjeta – prepustite sve to MBE ekipi!

Trebate izradu web stranice? Javite se u MBE, naći ćemo rješenje za vas!

Još danas saznajte više o profesionalnoj izradi web stranica. Razgovarajte s jednim od naših dizajn specijalista putem telefona, emaila ili osobno u najbližem MBE centru.
Copy link
Powered by Social Snap