Pakovanje & Otprema

Brza otprema po cijeloj BiH

Usluge otpreme paketa i svih ostalih pošiljaka u Bosni i Hercegovini i cijelom svijetu jedna su od najčešćih usluga koju MBE pruža svojim korisnicima. Postoje mnogi načini kako paket dostaviti bilo gdje u BiH, ali ukoliko isprobate MBE uslugu otpreme – brzo ćete shvatiti zašto hiljade korisnika odabiru nas, kao najbolje rješenje.

Nema zvanja korisničke podrške na kojoj se javlja telefonska sekretarica i u kojoj ste samo broj u listi čekanja, nema komplikovanih ponuda sa hrpom skrivenih troškova, nema komplikovanih računa i nejasnih procedura kojima se morate prilagoditi.

Mnoge brza pošte imaju vrlo kruta pravila u pogledu dimenzija, težina i sadržaja paketa, pa vam se često dešava da vam odbiju ili čak vrate paket s otpreme? MBE će primiti sve vaše pošiljke i naći će optimalno rješenje za svaku od njih. Suncobran od 3 metra dužine? Rolna tepiha? Gitara, tegle sa medom, boce sa pićem ili bicikl?

Imate puno paketa koje šaljete svaki dan? Niste zadovoljni vremenom preuzimanja vašeg dosadašnjeg kurira? Previše vremena vam oduzima sortiranje paketa, izrada i ljepljenje naljepnica s adresama? Desi Vam se da i nakon što je kurir pokupio pakete iskrsne još poneki paket kojeg treba hitno poslati? MBE je upravo idealno rješenje za takve probleme.

Kontaktirajte nas na dostava@mbe.ba i zakažite sastanak s MBE prodajnim predstavnikom koji će napraviti ponudu baš za Vas!

Pakovanje & Otprema

Profesionalno pakovanje bez muke

Trebate spakovati skupu i veliku uokvirenu sliku koju šaljete u Njemačku? Nije problem – javite se!

Vaš ugovor mora biti sutra ujutro u Americi? Može! Nazovite MBE centar!

Vlasnik ste uspješne WEB trgovine ali se mučite sa vođenjem skladišta proizvoda, pakovanjem, otpremom? Korisnici vas zovu kad im roba kasni? Ili jednostavno želite više vremena kako bi se posvetili onom što volite ili onom u čemu ste najbolji? MBE preuzima kompletnu mikrologistiku i brine o svim aspektima vašeg robnog poslovanja. Posvetite se prodaji i marketingu, a ostavite brigu o dosadnim stvarima nama! MBE može skladištiti vaše proizvode, izdavati ih, pakovati i otpremiti kupcima, po vašem nalogu, otpremiti te voditi kompletne robne i skladišne evidencije. No, najljepše od svega je što možemo odgovarati na sva pitanja pitanja vaših korisnika vezana za otpremi paket, a naš kontakt možete staviti i na Vašu web stranicu, kako bi vas potpuno rasteretili.

Trebate hitno kutiju rezervnih dijelova iz Francuske? MBE to rješava za vas, dovoljan je samo jedan poziv ili mail na dostava@mbe.ba i pošiljka će krenuti prema vama.

Zašto odabrati nas?

image

NEVJEROVATNO BRZI

U našim centrima nudimo uslugu otpreme paketa i štampe, što znači da poslovne zahtjeve brzo obrađujemo.

image

GARANTIRANA KVALITETA

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na svoj rad. Sve što proizvedemo u našem centru prolazi strogu provjeru kvaliteta.

image

BOGATO ISKUSTVO

MBE postoji od 1980. Možete vjerovati poznatom međunarodnom brendu.

BusinessServ

Potpunu brigu o pakovanju i otpremi vašeg paketa preuzimamo mi

Copy link
Powered by Social Snap