Mail Boxes Etc. BiH

Uz MBE registriranu adresu poslujte opušteno

MBE usluga registrovanja poslovne adrese pomaže malim firmama i pojedincima dodatno fleksibilizirati poslovanje. Nema čekanja brzih pošta – sve pošiljke primljene su na adresu MBE centra. Nema akvizitera koji vašu firmu traže na vašem kućnom pragu.

MBE Centar postaje vaša kancelarija, a kod nas možete koristiti internet kutak – kompjuter s pristupom internetu, printati i kopirati vaše dokumente i preusmjeravati pošiljke, a zaposlenici MBE centra rado će obaviti još niz dodatnih usluga vezanih za vaše poslovanje.

MBE Centri često su locirani na prestižnim adresama, te registracijom na takvoj adresi, dobijate puno bolji prvi utisak, pogotovo kod stranih partnera, koji će potražiti vašu lokaciju na internet kartama. Nije li bolje imati poslovnu adresu u centru grada ili poslovnoj zoni, nego u velikoj stambenoj zgradi na periferiji?

Za sva pitanja vezano za registraciju poslovne adrese javite nam se na e-mail: info@mbe.ba ili na telefon: +387 32 730 711

Zašto odabrati nas?

image

NEVJEROVATNO BRZI

U našim centrima nudimo uslugu otpreme paketa i štampe, što znači da poslovne zahtjeve brzo obrađujemo.

image

GARANTIRANA KVALITETA

Ugled nam je najvažniji i izuzetno smo ponosni na svoj rad. Sve što proizvedemo u našem centru prolazi strogu provjeru kvaliteta.

image

BOGATO ISKUSTVO

MBE postoji od 1980. Možete vjerovati poznatom međunarodnom brendu.

BusinessServ

Za sva pitanja vezano za registraciju poslovne adrese javite nam se

na e-mail: info@mbe.ba ili na telefon: 032 730 711
Copy link
Powered by Social Snap